Om Susanne

Jag heter Susanne Hedberg och driver på deltid mitt egna företag Angulus vigor – kroppsterapi. Jag är diplomerad massageterapeut, akupressör och akupunktör (TCM). Utbildad hos MT-utveckling i Falun, Akupressurskolan i Stockholm samt  Nei jing-akademin i Falköping.  I min TCM-verktygslåda har jag  bl.a. tillgång till akupunkturnålar och Gua sha ,  koppning, moxa, massage, akupressur  m.m. för att balansera, förebygga, lindra och på andra sätt hjälpa mina patienter.  Dornmetoden utför jag också. Det är en effektiv metod för att på ett mjukt sätt rätta till felställningar i benlängd, ryggkotor och nackkotor. Den metoden kopplas också till TCM-teorin.

Jag är också utbildad andlig healer samt mindfullness- och qi-andningscoach. Jag vill med mina behandlingar hjälpa dig att hitta din naturliga balans och öka din livsenergi genom att släppa på spänningar och smärta i både kropp och själ.

Läs mer om mina behandlingar på här på hemsidan. Ring eller sms:a gärna om du har frågor och funderingar. Kontaktuppgifter längst ner på sidan.


Varmt välkommen till mig i Hälsogränden!

Kontakta mig gärna om du har frågor om mina behandlingar:

susanne@halsogranden.se
tel 076 209 40 63

 

Följ oss gärna på Facebook